Vijfde lustrum

Daps Decentium straalt al 25 jaar lang de Bourgondische leefstijl uit! Ons Lustrum V is 21 februari officieel begonnen!

Het wordt een jaar om nooit te vergeten. Onder het thema ‘Survival of the Fattest’ zullen er de nodige feesten, borrels en activiteiten georganiseerd worden.

Ons spectaculaire lustrumfeest, het Holy Food Fest, zal 23 maart al plaatsvinden!

Nieuwe lichting!

Lichting 2016

Daps Decentium heeft er twee nieuwe fantastische leden bij! Vanaf nu vormen Camil Gastreich en Julia Bentlage lichting 2016.

Wat een schatjes zijn het, gefeliciteerd meiden!

A Mid-Supper Night’s Dream Borrel

Op 19 juni jongstleden organiseerde Daps Decentium haar vrijdagmiddagborrel sinds lange tijd weer. Omdat het bijna de langste dag van het jaar is, vonden wij ons in het thema Mid-Summer Night’s Dream maar dan wel met eten, dus Mid-Supper! Het eten kon daarom niet ontbreken, dus maakten we wraps, arretjescake, knakworstjes in bladderdeeg en natuurlijk frituur. Zeker na een paar glazen van die sterke Gouden Carolus ging het eten er snel in. Maar zelfs met een goede bodem steeg de drank bij sommige wel erg naar het hoofd. Het gevolg was een ‘goede’ integratie met andere disputen, longen uit je lijf schreeuwen en gratis ice tea van de Schransa. Schransa bedankt! Bij deze alvast onze welgemeende excuses voor eventueel beschadigde trommelvliezen (het went) en hopelijk tot de volgende keer!